Tékozolja-e a Kétfarkú Kutya Párt a kampánypénzét a Gólem Színház udvarára?

Amennyiben a címben megfogalmazott kérdésre igen a válasz, akkor nem marad más hátra, mint a Gólem projektjére szavazni a Rózsa Sándor Népi Közpénz Tékozló Alap oldalán.

A Rózsa Sándor II. Népi Közpénz Tékozló Alap a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 2022-es kampánypénzének elköltésére kiírt pályázata, amely keretében a párt az államtól kapott kampánytámogatását különböző közösségi projektek megvalósítására költi el. A projektekre az erre a célra létrehozott online felületen lehet szavazni, és a legtöbb szavazatot kapott projektek kapnak támogatást a viccpárt kampánypénzéből.

A Gólem Színház a nemrég megnyílt új központjának udvarán szeretne egy pihenőhelyet és közösségi teret kialakítani. Ezért adták be kucorGólem nevű pályázatukat a Rózsa Sándor Népi Közpénz Tékozló Alaphoz.

 

A pályázat leírása szerint a Gólem Színház (Bp. 1077 Csányi u. 3.) belső udvarán egy igazi édenkertet teremtenek önkénteseik segítségével, amelyet 7 helyett 17 nap alatt hívnak életre. A közel 250 nm-es udvaron első sorban a ház lakói és a színház színészei számára alakítanak ki pihenőhelyet, amit jeles ünnepekkor a nagyközönség számára is látogathatóvá tesznek.

A teremtés folyamatát jó hangulatban szeretnék tölteni, így a 17 nap alatt színház tagjainak performanszai színesítik a munkát, amelyet élőben fognak közvetíteni a közösségi média felületeken, valamint a kávézó kirakatában is lehet majd követni a munkálatokat képernyőn. A raklapbútorok, magaságyások, hintaágyak, függőágyak mellé egy kis mobil színpadot is álmodtak, amelyen jeles alkalmakkor a nagyérdemű számára előadásokkal készülnek majd.

A Gólem Színház pályázatára ezen a linken lehet szavazni:

kucorGólem | RÓSÁNÉKÖTÉKA

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt támogatási pénzének elköltésére érkezett pályázatok.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp