Vloggerképzés indul a Bálint Házban

A tavaszi félévben is folytatódik a TeenLab, a JCC Budapest – Bálint Ház kamaszoknak szóló délutáni iskolája, az érdeklődőknek nyílt napot szerveznek február 5-én.

A 2021 szeptemberében indított egyedülálló kezdeményezés középiskolásoknak ad lehetőséget pályaorientációra, vagyis egy fedél alatt sokféle mai felnőtt szakmába tudnak belekóstolni. A teenLab több, mint egy különóra, itt lehetőségeket, szemléletet, közösséget kapnak a kamaszok – és talán a jövőbeni szakmájukat is megtalálják. A fiatalokat motion graphics, online táblás játékok fejlesztése, hang-mánia avagy zenecsinálás, fotózás és videókészítés tanfolyamokra várják, és egy új, vlogger kurzus is indul. Itt a vloggerkedés alapjairól, technikai hátteréről lesz szó, ezen kívül az imidzsépítés, “közszereplés”, és storytelling lesz a fókuszban, és a szakma veszélyeire is felhívják majd a résztvevő gyerekek figyelmét.

A leendő diákok számára 2022. február 5-én 16.00 órakor nyílt napot tartanak, melyen bemutatkoznak a mentorok és az összes kurzus. De ha valaki nem biztos abban, hogy melyik kurzus érdekli, a félév elején svédasztalszerűen belenézhet akár az összesbe is, és csak később kell elköteleznie magát, amikor megtalálja a neki valót.

A részletes információkat, a jelentkezés feltételeit és az aktuális órarendet a teenLab honlapján találják meg az érdeklődők: teenlab.balinthaz.hu. A nyílt nap Facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/322619943073612

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp