Anyát és lányát gyilkolta meg egy izraeli palesztin férfi Kaposváron

Ítélet született az ügyében.

A palesztin származású, izraeli állampolgárságú férfi 2018-ban Németországban ismerkedett meg az ott tanuló 21 éves magyar nővel. Kapcsolatuk komolyra fordult, a vádlott a párját a családjának is bemutatta Izraelben, a férfi többször tartózkodott szerelme és a nő édesanyjának kaposvári albérletében is. A férfi féltékeny volt, el akarta érni, hogy barátnője a felügyelete nélkül ne találkozzon más férfiakkal. Végül egyik éjjel egy puha anyaggal befogta az alvó asszony száját és az orrát, amitől néhány percen belül megfulladt. Ezután hasonló módon a barátnőjével is végzett. Ezután tüzet gyújtott, hogy leplezze a gyilkosságokat.

A férfit most életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Kaposvári Törvényszék szerdán nem jogerősen.

A bíróság az ügyben a vádlott távollétében hozott elsőfokú határozatot. A férfi jelenleg Izraelben van, de a zsidó állam kiadja őt Magyarországnak. Az elsőfokú ítélet több emberen elkövetett emberölésben találta bűnösnek, és rendelkezett arról, hogy az elkövető legkorábban 40 év után bocsátható feltételes szabadságra, valamint köteles ötmillió forint bűnügyi költséget megfizetni.

Az ítélettel szemben az ügyész súlyosításért, a védő elsősorban felmentésért, másodsorban enyhítésért jelentett be fellebbezést.

Kapcsolódó cikkünk:

Izrael kiadja Magyarországnak a kaposvári kettős gyilkosság vádlottját – Kibic Magazin

A vád szerint az izraeli állampolgárságú arab férfi féltékenységből tüzet okozott, és megölte barátnőjét és annak édesanyját. A Kaposvári Törvényszéken zajlik annak az izraeli arab férfinek a tárgyalása, akit azzal vádolnak, hogy 2018 októberében féltékenységből tüzet okozott, és megölte szerelmét, egy 21 éves egyetemista lányt és annak édesanyját a kaposvári Csokonai utcában, írja a sonline.hu.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp