Előkerült a magyar szépségkirálynő estélyije, ami nem jutott ki az izraeli Miss Universe versenyre

Jázmin Viktória ezért kénytelen volt egy Zara-ruhát viselni az egyik versenyszámban, emellett pedig egy magyar zászlót lengetett.

A Blikk megszerezte annak a gyönyörű ruhakölteménynek a tervrajzát, amit Jázmin Viktória a Miss Universe szépségversenyen eredetileg viselt volna. A tervező, Alexander Richárd elmondta, a rövid határidő ellenére megtervezte és elkészítette Viktória Forrás fantázia nevet viselő ruháját, ám végül nem sikerült azt bemutatni.

A tervezőt nagyon bántja, hogy őt hibáztatják, amiért a magyar versenyző nem tudta viselni az általa tervezett ruhát.

Mint azt korábban megírtuk, Alexander Richárd túl későn kapta meg a beutazási engedélyt Izraelbe, amelyet így is Jázmin Viktória családja intézett, a hivatalos szervezők nem segítették a folyamatos sajtóinformációk szerint.

Richárd Alexander

Most az is kiderült, hogy a tervező nagyon későn kapta a felkérést a ruha megtervezésére.

„Jázmin végső elkeseredésében hívott fel, mert ugyan volt szponzora, csak nemzeti ruhákat nem tudtak neki adni. Az utolsó héten keresett meg, hogy elkészíteném-e a ruháját. Ezt konkrétan egy nap alatt kellett megterveznem. Több tervet készítünk, ez egyébként legalább egy hónapos munka varrással együtt, erre nekünk egy hetünk volt. Négy varrónő egy héten keresztül éjjel-nappal ezt a ruhát varrta”, mondta a Blikknek Alexander Richárd.

Az elképzelések szerint nem akartak a többiekéhez hasonló jelmezes ruhát, hanem abból indultak ki, hogy Magyarország a forrásvizeire a legbüszkébb. Ezért kapta a ruha a Forrás fantázianevet és ez ihlette a terveket is.

 

A Blikk szerint nem csak a Forrás, de Jázmin szponzorruháit sem küldték ki időben, így a divattervező végül két ruhát is készített, aminek csak a varrási költsége meghaladja az 500 ezer forintot. A másodikat egy nap alatt készítették el. Izraelben egyébként éppen Viktória kiutazása előtt egy nappal szigorítottak a szabályokon a koronavírus-járvány miatt, majd le is zárták az egész országot, ami végleg ellehetetlenítette a tervező és az általa készített ruhák kiutazását.

“Én azt tanácsoltam Viktóriának, inkább ne menjen ki. Volt is szó róla, hogy visszalép, de a szervezők ragaszkodtak a versenyen való részvételéhez”, mondta Alexander Richárd, aki szerint egyébként nem akkora tragédia, hogy Zara-ruhában állt a kifutóra a magyar szépségkirálynő, mert a divatszakmában sokan hordanak ilyen ruhákat fotózásra.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp