Hogyan alakul az identitás a zsidó-nem zsidó multikulturális családban?

Beszélgetés Szél Dávid pszichológussal a vegyes házasságokról november 27-én 19 órakor az Izraeli Kulturális Intézetben.

Vegyes házasságok és az izraeli-magyar több kultúrájú családok, azaz, hogyan kerülhet a macesz és sonka egy asztalra.  Közös családi identitás, gyerekek identitása, hogy alakul egy zsidó-nem zsidó multikulturális családban?

Az Izraeli Kulturális Intézet és a 10.ZSIFI közös eseményén, Szél Dávid pszichológus szakértő segítségével érintünk minden olyan aspektust, amely egy vegyes vagy multikulturális házasság során hatást gyakorol a családra és főképp: a gyerekek identitására.

A beszélgetésen részt vesz Kőszegi Juci az IKI és a Lauder munkatársa és Marodi Nikol Lauderes diák, a Sáhár program madrichja is, akik saját élményeiket osztják meg arról, hogy milyen egy vegyes identitású családban felnőni .
Mindenkit várunk szeretettel!

A program a ZSIFI-n vetített Kiss me Kosher című film vetítése után a filmben felvetett kérdéseket járja körbe.

Nézzük meg közösen aztán beszélgessünk róla az IKI-ben : Kiss me Kosher Művész mozi, szombaton 17.15-kor!
(Részletek: zsifi.org/film/a-koser-csok)

További részletek az esemény Facebook oldalán.

Vigyázzunk Egymásra!
November 1-jétől az IKI-be történő belépés oltási igazolványhoz, vagy 72 óránál nem régebbi PCR teszthez kötött. Az oltási igazolások közül elfogadjuk a Magyar Állam, az Európai Unió, az Egyesült Államok és Izrael Állam által kiállított oltási igazolások mindegyikét magyar vagy angol nyelven és a magyar oltási igazolványt is.

 

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp