A Dunában találták meg a több hete eltűnt Klein László holttestét

Az ELTE Pszichológiai Intézete munkatársának holtteste a Kopaszi-gátnál került elő.

A 47 éves Klein László október 28-án tűnt el. Elhagyta a budapesti munkahelyét és egészen idáig semmit sem lehetett tudni a hollétéről. A 24.hu értesülései szerint kutató holttestét a Dunában találták meg, a Kopaszi-gátnál.

Eltűnt Klein László, a zsidó közösség aktív tagja – Kibic Magazin

A férfit napok óta keresik, miután csütörtökön eltűnt a munkahelyéről. Búcsúlevelet hagyott az élettársa szerint és a telefonját sem vitte magával. Segítséget kér a rendőrség és a család a keresésben. A 47 éves férfi munkahelyéről, Budapestről, a 7. kerületből, a Kazinczy utcából távozott csütörtök délután, azóta nem adott életjelet magáról.

A lap megkereste a BRFK sajtóosztályát, ahonnan azt a választ kapták, hogy nem merült fel bűncselekmény gyanúja, és a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Klein kutatási területe a posztszubkulturális média, az ellenkulturális mozgalmak és a deviánsok olvasásszociológiája volt. Alapító szerkesztője volt az Irodalom Visszavág sorozatnak, de írásai jelentek meg többek közt a Terasz, az Irodalmi Jelen, a prae.hu, a Tudományos és Műszaki Tájékoztatás és a Metal Hammer Hungarica lapjain is.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp