Eltűnt Klein László, a zsidó közösség aktív tagja

A férfit napok óta keresik, miután csütörtökön eltűnt a munkahelyéről. Búcsúlevelet hagyott az élettársa szerint és a telefonját sem vitte magával. Segítséget kér a rendőrség és a család a keresésben.

A 47 éves férfi munkahelyéről, Budapestről, a 7. kerületből, a Kazinczy utcából távozott csütörtök délután, azóta nem adott életjelet magáról. Klein László a Pest megyei Szentendrén él élettársával, aki a Facebookon azonnal keresni kezdte. „Nagyon szépen kèrlek benneteket, járjatok nyitott szemmel és ha bárhol látjátok, azonnal èrtesítsétek a rendőrséget! Természetesen Ők is keresik. És utána engem. 20/333-86-10 Nagyon kérlek!!! És köszönöm” – írta az eltűnt férfi családtagja.

A rendőrség is bekapcsolódott a keresésbe, de eddig eredménytelenül. A férfi személyleírása: 180 centiméter magas, áltagos testalkatú, világos, őszes, vállig érő haja van. Az eltűnéskor kék keretes szemüveget, fekete orkán kabátot, valamint fekete nadrágot viselt.

Szentendrén lehet?
Csütörtök óta több szentendrei látni vélte Klein Lászlót a város különböző pontján. A férfit egyébként sokan ismerik a városban, aktív közösségi életet él Szentendrén.

A szentendreiek vasárnap közösen indultak el Klein László keresésére, de nem jártak eredménnyel.

A rokonok azt kérik, hogy minél többen osszák meg a hírt, hogy meg tudják találni a férfit.

„Amire szükségünk volna, az sok-sok ember, aki szintén tudna jönni, keresni. Minél többen vagyunk, annál nagyobb az esélye annak, hogy megtaláljuk. Hideg van és ő napok óta kint van már, nincs nála semmi egyéb, csak az iratai” – írja az egyik szentendrei Facebook csoportban Klein László testvére.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp