30% kedvezménnyel a Gólem Színház előadásaira!

Több éves előkészítés után megnyílt a Gólem Színház Zsidó Előadóművészeti Központ, a Gólem Színház saját játszóhelye a Csányi utcában.

Ezzel Budapest színházi palettája újabb színnel bővül. Borgula András, a Gólem művészeti vezetője elmondta: terveik szerint saját előadásaik mellett befogadó színházként, közösségi, találkozási helyként, kávézóként és kreatív műhelyként egyaránt működnek.

Az utolsó velencei kalmár (Fotó: Gólem Színház)

Nyitási akcióként októberi és novemberi előadásaikra most 30% kedvezménnyel lehet jegyet vásárolni, a műsor itt böngészhető: http://golemszinhaz.jegy.hu

A vásárlás során a kedvezményt a START30 kód megadásával a kosárban lehet érvényesíteni.

A nyitásra időzítették új bemutatójuk, Az utolsó velencei kalmár bemutatóját. Az előadás 1945 elejére kalauzol el, amikor a gettó kilátástalanságában néhány budapesti fiatal A velencei kalmár próbáin dolgozik, de a márciusra tervezett bemutatót végül elsöpri a világháború. A háború után aztán minden évben színpadra állítják a produkciót, míg végül legközelebb 1989-ben találkozunk a gyerekkori barátokkal, amikor az életükön átívelő, példátlan sorozat utolsó előadását tervezik.

További információ: https://golemkozpont.hu/

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp