Visszatérhetnek a zsidók az űrbe

Folytatást kap Mel Brooks 40 évvel ezelőtti klasszikusa a Világtörténelem – 1. kötet, amelyben olyan felejthetetlen jelenetek láthatók, mint a harmadik kőtáblát összetörő Mózes, a zsidókat megtéríteni próbáló spanyol inkvizíció musical vagy a zsidók az űrben.

A Hulu streaming szolgáltató egy nyolc részes sorozat formájában folytatná Mel Brooks 1981-ben készített Világtörténelem – 1. kötet című filmjét. A 95 éves komikus írója és producere is lesz a sorozatnak, amely készítésében Nick Kroll, Wanda Sykes, Ike Barinholtz, David Stassen és Kevin Salter lesznek a társai.

A Variety cikke szerint a sorozat gyártása valamikor 2022-ben fog elkezdődni. A színészek neve egyelőre nem ismert, a 40 évvel ezelőtt készült film szereplőinek nagy része már nem él. Az sem szerepel a hírben, hogy Mel Brooks, aki az eredeti filmben több szerepben is feltűnik, a sorozatban is vállalni fog-e szereplést.

„Alig várom, hogy még egyszer elmondhassam az igazságot az összes hamis történettel kapcsolatban, amikről a világgal elhitették, hogy az a történelem”

– nyilatkozta Brooks a lapnak.

A Világtörténelem – 1. kötetből kiderült többek között, hogy Isten valójában 15 parancsolatot adott Mózesnek, de ő véletlenül összetörte a harmadik kőtáblát, így lett végül csak tíz parancsolat. A filmben különféle korokban játszódó jelenetek vannak, illetve a végén egy Világtörténelem – 2. kötet című ajánló is látható, amely olyan jeleneteket ígér, mint a műkorcsolyázó Hitler vagy a zsidók az űrben. Ez a film azonban eddig még nem készült el.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp