Hazaengedték a kórházból Frölich Róbert országos főrabbit

A főrabbinak szívinfarktusa volt.

Két hét kórházi tartózkodás után hazaengedték otthonába Frölich Róbert országos főrabbit, a Dohány utcai Zsinagóga rabbiját. A hírről Facebook bejegyzésében számolt be. A kórházban egy kisebb műtéti beavatkozásra is sor került. A Mazsihisz szeptember 9-re szervezett közös imát a főrabbi mielőbbi gyógyulásáért a Dohány utcai Zsinagógába.
“Ez alatt a két hét alatt a JóI.ten mellett az imáitok, a szeretetetek, s nem utolsósorban a Honvéd-kórház kardiológiai osztályának értem mindent elkövető munkatársai tartottak itt, ezen a világon. Szegény a nyelv, hogy kifejezze azt a hálát, és mindazokat az emóciókat, amiket érzek. Köszönöm nekik és nektek, hogy megköszönhetem! Köszönöm mindazt a szeretetet, amivel elborítottatok!”, írta bejegyzésében.
Kapcsolódó cikkünk

Kórházba került Frölich Róbert országos főrabbi – Kibic Magazin

Ma este a Dohány utcai zsinagógában tartanak közös imát a főrabbi felgyógyulásáért. „A magyar zsidó közösség aggodalommal vette hírét, hogy a zsidó újévkor dr. Frölich Róbert Országos Főrabbi kórházba került” – írja közleményében a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz). A hvg.hu úgy tudja, a főrabbit szerdán szállították mentővel kórházba, miután szívinfarktusa volt.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp