Izraelben él a Fideszes balhékat feltáró Ördög Ügyvédje?

Az Ördög Ügyvédje blog leplezte le többek között Borkai Zsolt fideszes polgármester szexpartiját az Adrián. Most egy Izraelben élő magyar ügyvéd jelentette be, ő áll az oldal mögött, és azt ígérte, a választások előtt újabb bombák fognak robbanni a fideszes politikusokról.

“A választások előtt kevéssel fogjuk nyilvánosságra hozni a legkeményebb fideszes balhékat és korrupciós ügyeket. Részletesen feltárom majd az Orbán-klán törvénytelen pénzmosásait, a külföldi bankszámláik titkait”, írta dr. Dániel Péter Izraelben élő magyar ügyvéd egy bejegyzésében.

A férfi 8 éve vándorolt ki Izraelbe, elmondása szerint az orbáni diktatúrában állandóan vadásztak rá, bár az nem derül ki az írásból, miért tették ezt. Viszont állítja, hogy a magyar hatóságok azért nem tudják őt elkapni, mert Izrael nem adja ki.

Az ügyvéd most annak kapcsán szólalt meg, hogy a rendőrség Czeglédy Csaba politikust gyanúsította meg azzal, hogy ő áll az Ördög Ügyvédje nevű oldal mögött.

“Egyszerre nevetséges és felháborító, amit az orbáni diktatúra hatóságai, Polt Péter ügyészsége és a TEK dilettáns, ostoba pribékjei művelnek. Hiszen már hosszú ideje pontosan tudják, hogy én vagyok az “ördög ügyvédje”, de ennek ellenére ártatlan emberekből próbálnak bűnbakot csinálni”, írta Facebook bejegyzésében ennek kapcsán dr. Dániel Péter.

A ma.hu szerint azonban Dániel blöfföl, ugyanis ha mást nem is, azt meg lehet állapítani, hogy egy oldalt milyen országból szerkesztenek. Az Ördög Ügyvédjénél ez Magyarország, Dániel viszont évek óta Izraelben él.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp