Héber írástudók próbálják megrontani a magyarokat Kásler kitüntetettje szerint

Az áltudományokat az antiszemitizmussal vegyítő Gyárfás Ágnesnek a Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetését adományozta Kásler Miklós miniszter augusztus 20-án.

Gyárfás Ágnes, a Miskolci Bölcsész Egyesület elnöke az indoklás szerint „a magyarság ősi kultúrájának, legendavilágának kutatása és bemutatása terén elért eredményei, valamint több évtizedes oktatásszervezői, illetve folyóirat-szerkesztői tevékenysége elismeréseként” kapott kitüntetést. A Telex cikke szerint Gyárfás annak a Jézust párthus hercegnek tekintő, a magyarokat a sumérokkal azonosító Badinyi Jós Ferencnek a tanítványa, aki a turanista ősmagyar vallást antiszemita toposzokkal és áltudományos tartalommal exportálta vissza Magyarországra a rendszerváltás környékén.

Gyárfás Ágnes (Fotó: YouTube)

A lap idézi Gyárfás egyik cikkét, amelyben arról ír, hogy a magyaroknak valamikor lófej formájú kristálygömbjeik voltak, amiket a héberek valamikor lenyúltak tőlük, és azóta csak a megrontásra játszanak.

„Őseink a kristályok erejének segítségével kommunikáltak és őrizték a régiek összegyűjtött tudását. Lófej formájú hatalmas kristálytömbökbe betáplálták kultúrkincseinket. Az asszír udvarba hurcolt héber írástudók megismerték a kristályos információ tárolás és előhívás technikáját, és asszír rendelkezésre írásba foglalták azokat. Valaki kitalálta, hogy ezáltal lehet minket megrontani, és közel ötezer év óta folyik ez a művelet. A szívünkön, lelki útjainkon át kapjuk a mérget. Ugyanis mindent fordítva írtak le, mint amit a lófő vagy a régi pecséthenger közölt”

– írja a frissen kitüntetett „kutató”. A Neokohn Gyárfás Ágnes egy másik értekezéséből is közölt részletet, amely így hangzik:

„Ismerjük azt a legendás mozzanatot, amikor a kétféle gondolkodásmód szétvált. Ábrám népével Ur városából jött elő. Neve beszédes: Isten rám vetített ábrája. Nem sokáig maradt ez így, mert behálózták, hámba fogták, s ezt nevének kiforgatásával pecsételték meg. A hámba fogott istenarcú férfi. Isten embere a torz történeti események főhőse lett: az Ő leszármazottai a zsidók és az arabok. Ezért Ábrahám lett a neve.”

Kásler Miklós emberi erőforrások miniszter korábban már olyan antiszemita és zsidózó írókat és történészeket is kitüntetett, mint Raffay Ernő, Döbrentei Kornél vagy Takaró Mihály.

Antiszemita történészek adnak milliókért tanácsot az EMMI-nek – Kibic Magazin

Raffay Ernő és Takaró Mihály is megtalálható az Emberi Erőforrások Minisztériuma által közzétett 5 millió forintot meghaladó szerződéseinek listáján. Raffay Ernő történész a Trianon Emlékév értékelése, a Trianonra vonatkozó szakmai írások, online megjelenések elemzése címén kap ebben évben összesen 7,2 millió forintot az Emberi Erőforrások Minisztériumától (EMMI), írja a Hírklikk.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp