Kiderült, miért kellett azonnal kórházba szállítani Schobert Norbit

A fitneszguru felesége, Rubint Réka a kórházból posztolt a férje állapotáról.

Rubint Réka Facebook bejegyzésekben számolt be arról, hogy férje csütörtökön reggel minden előjel nélkül hirtelen rosszul lett és a házuk előtt összeesett. A szomszédjuk épp akkor sétált arra, így azonnal észlelte a történteket és becsengetett hozzájuk. Rubint Réka otthon volt, így azonnal tudta a mentőket riasztani, rövid időn belül pedig meg is érkezett a sürgősségi és légi segítség, majd kiderült, hogy a fitneszguru sztrókot kapott.

Sztrók, ami sajnos bárkivel, bármely életkorban és kondícióban előfordulhat. Nem történt agyvérzés, egy vérrög elzáródást okozott az agyban – írta Rubint Réka.

A kórházi vizsgálatokat követő vérhígításnak köszönhetően sikerült stabilizálni Norbi állapotát és a koponya CT vizsgálatot követően az orvosok azonnali műtétet javasoltak. A fitneszguru mára már túl van az életveszélyen, és mostanra jobban érzi magát.

A katéterrel történő beavatkozással, sikerült eltávolítani az elzáródást okozó vérrögöt. Szerencsére minden beavatkozás időben megtörtént, így maradandó károsodás nélkül vészelte át a történteket. Norbi beszéde, mozgása, emlékezete teljesen helyreállt, állapota stabil, jelenleg is a legjobb kezekben van
– írta Rubint Réka.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp