Barbra Streisand újabb zenei rekordot állított fel

Streisand lett az első olyan énekesnő, akinek a hatvanas évek óta minden évtizedben sikerült egy top 20-as albumot készítenie.

Barbra Streisand lett az első olyan nő, aki az 1960-as évektől a 2020-as évekig minden évtizedben legalább egy lemeze a top 20-ba került a Billboard listáján. Eddig Bob Dylan volt az egyetlen olyan zenész, akinek ez a bravúr sikerült.

Streisand legújabb albuma Release Me 2 címmel jelent meg a múlt szombaton, és máris a 15. helyen debütált a Billboard listáján. Az albumon archív felvételek, valamint duettek szerepelnek. Az énekesnő első olyan albuma, amely a top 20-as listán szerepelt, a Barbra Streisand Album című lemez volt, amely 58 évvel ezelőtt, 1963-ban a 17. helyen debütált.

A 79 éves Streisand tartja a top 40-es listán szereplő énekesnők rekordját 54 lemezzel. Ez több mint kétszer annyi, mint a második helyezett Aretha Frankliné, akinek 26 albuma került be a legjobb 40 közé. A top 40-es albumok összesített rekordját Frank Sinatra tartja, akinek 58 ilyen lemeze volt. (JTA)

Barbra Streisand elárulta, mi a hosszú házásságnak a titka – Kibic Magazin

Minden idők egyik legcsodálatosabb zsidó szupersztárjának új albuma jelent meg, és hamarosan elkészül az emlékirataival is. Eközben nagymamaként is aktívan tevékenykedik. Királynőnk, Barbra Streisand a világjárvány idején folyamatosan elfoglalt volt: legutóbbi albuma, a „Release Me 2″ augusztus 6 -án, pénteken jelent meg új dalokkal.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp