Barbra Streisand elárulta, mi a hosszú házásságnak a titka

Minden idők egyik legcsodálatosabb zsidó szupersztárjának új albuma jelent meg, és hamarosan elkészül az emlékirataival is. Eközben nagymamaként is aktívan tevékenykedik.

Királynőnk, Barbra Streisand a világjárvány idején folyamatosan elfoglalt volt: legutóbbi albuma, a „Release Me 2” augusztus 6 -án, pénteken jelent meg új dalokkal.


Az albumon dolgozva a 79 éves Streisand az elmúlt 18 hónap nagy részét otthon töltötte szeretteivel, akárcsak mi. „Élvezem az unokáimat” – mondja Streisand. – Nekem most ez a legfontosabb.

Streisandnak van egy vér szerinti gyermeke, Jason Gould, akit volt férjével, Elliot Goulddal közös gyermekük. 1998-ban Streisand feleségül ment James Brolin színészhez, akinek három gyermeke van, köztük Josh Brolin színész. 2018 novemberében Josh felesége, Kathryn megszülte lányukat, Westlyn Reign Brolin -t, akinek Streisand lett a nagymamája, írja a Kveller.

„Sokan nem akarják, hogy nagymamaként tekintsenek rájuk” – mondta Streisand akkor a The New Yorker -nek. – „Én azt hiszem, ez igazi kiváltság.”

2020. december 25 -én megszületett Kathryn második lánya – és egy mostani Instagram -bejegyzés szerint a nagymama és az unokája kölcsönösen imádják egymást.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 
Barbra Streisand (@barbrastreisand) által megosztott bejegyzés


 

Streisand emellett bejelentette, hogy nemsokára elkészül az emlékiratával. A könyvnek még hiányzik egy „hosszú fejezete”, mivel most még 1998-nál, Brolinnal kötött házasságánál jár, akivel lassan negyed évszázada élnek együtt.

Amikor megkérdezték arról, hogy mi a titka a házassága sikerének, azt mondta: „fontos, hogy jól figyeljünk oda a másikra”.

„A titok az, hogy figyelmesen hallgassunk” – mondja Babs, amikor megkérdezik a házassága sikeréről. „Úgy gondolom, hogy figyelned kell másokra, ha jó színész akarsz lenni. Figyelned kell ahhoz is, hogy jó ember legyél. És ahhoz is figyelned kell, hogy jó házastárs legyél. Meg kell hallani a másik embert. Akár egyetértünk vele, akár nem.”

Öt érdekesség Barbra Streisandról – Kibic Magazin

Barbra Streisand a világ egyik legnépszerűbb énekese, számos díjjal elismert színésznője, aki zenészként, előadóként, rendezőként és producerként is előkelő helyet harcolt ki magának Hollywood-ban. Ám Streisand nem csupán egy sztár, hanem elkötelezett cionista és egy gyönyörű brooklyni zsidó lány, ráadásul ma ünnepli a születésnapját! Mazl tov! 1.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp