A Magyar Gárda egyik alapító tagja is újságíró lett a kormány által támogatott vasárnap.hu-nál

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

A nagy állami támogatásokkal működő, magát kereszténynek nevező hírportál nemrég új főszerkesztőt is kapott. Horváth Tamás Hitlert és Szálasit éltető idézeteket olvasott fel korábban az 1945-ös budai kitörés kapcsán.

Megújul a csapata a meleg- és az abortuszellenességet közpénzből nagyüzemben szállító, egyházi lapnak maszkírozott kormányzati propagandaoldalnak, a vasarnap.hu-nak.

Vágyvölgy Gergely (balra), a vasarnap.hu leköszönő főszerkesztője és Horváth Tamás (jobbra)

Az új főszerkesztő az a Horváth Tamás, aki tavaly februárban, még a 888.hu munkatársaként „Dicsőség a hősöknek: 75 évvel ezelőtt vette kezdetét a kitörés” című cikkben emlékezett meg a neonácik kedvenc évfordulójáról

A cikkben Horváth közölte a birodalmi Dél Hadseregcsoport főparancsnokának, Otto Wöhlernek a „lelkesítő üzenetét” is, ami Hitlert és Szálasit élteti.

A Tett és Védelem Alapítvány A 888.hu átlépte a vörös vonalat címen adott ki közleményt akkor cikkről. Szerintük a hírportál Horváth Tamás nevű szerzője egy gyalázatos, Adolf Hitlert és Szálasi Ferencet nyíltan dicsőítő korabeli német hadiparanccsal teljes mértékben azonosuló tartalmú cikket tett közzé, ami megengedhetetlen a mai Magyarországon.

A vasarnap.hu csapata nemrég egy régi Magyar Gárda taggal, a szírai keresztény gyökerekkel rendelkező Adonis Kassabbal is bővült, aki egy 2020-as Facebook bejegyzésében Zsidókat gyilkoló öngyilkos merénylőre emlékezett, vette észre a neokohn.hu.

2017-ben Horthy-ról, mint az utolsó nagy magyar államférfiról posztolt

Egy 2010-es posztjában pedig a cionizmust kívánta megállítani

Kassab 2001-ben költözött Magyarországra. A Jobbikba 2006-ban lépett be, 2007-ben a ferencvárosi alapszervezet elnöke, majd 2009-ben a párt budapesti alelnöke lett. Az RTL szerint a Magyar Gárda első 56 tagjának egyike volt. Egy 2013-as önkormányzati irat szerint Ferencvárosban önkormányzati képviselő is volt.

Adonis Kassab családjával
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp