Az izraeli baseballosok letesztelték, mennyit bírnak az ágyak az olimpiai faluban, botrány lett belőle

A japánok nagyon büszkék az újrahasznosított kartonból készült ágyakra, és igencsak zokon vették, hogy az izraeli baseballcsapat tagjai összetörték az egyiket.

Az izraeli baseballcsapat néhány tagja úgy gondolta, hogy leteszteli mennyit bírnak ki az olimpiai faluban lévő, újrahasznosított kartonból készült ágyak. Annak érdekében, hogy ezt megtudják, egyre többen kezdtek el ugrálni az egyik ágyon, mígnem az ágy kilenc sportoló alatt össze nem roskadt.

Az eseményt felvették, és a csapat egyik tagja, Ben Wagner meg is osztotta a videót a Tik Tok-on. A gyorsan vitálissá vált videóra hamarosan haragos reakciók sokasága érkezett sértődött japánoktól, akik eléggé zokon vették a rongálást. Az izraeli baseballosokat többek között barbárnak és idiótának nevezték a kommentekben.

A kartonból készült ágyakról korábban az terjedt el, hogy csak egy embert bírnak el, méghozzá azért, hogy ne lehessen szexelni rajtuk, ezzel is akadályozva a koronavírus nem kívánatos terjedését a sportolók között. A szervezők azonban ezt cáfolták.

Az Izraeli Olimpiai Bizottság mindenesetre azt közölte, hogy kérdőre vonták a baseballcsapat szakmai igazgatóját, aki elmondta, hogy egy gyerekcsínyről van szó, a játékosok már megbánták a történteket, és bocsánatot kértek. Az Izraeli Olimpiai Bizottság ezzel szemben elítélendőnek tartja ezt a fajta viselkedést, és nagyon komolyan veszi az esetet. Az egyértelmű üzenetet a játékosoknak is eljuttatták.

Az éremre is esélyes izraeli baseballcsapat magyar idő szerint holnap délben kezdi meg az olimpiai szereplését Dél-Korea ellen. (Kan)

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp