Idén Izraelben rendezik a Miss Universe szépségversenyt

Az idén 70. évfordulóját ünneplő szépségversenynek Izrael legdélebbi városa, Eilat ad majd otthont.

Először rendezik meg Izraelben a Miss Universe versenyt idén decemberben – jelentette be kedden a Turisztikai Minisztérium és a Miss Universe Organization (MUO) közös nyilatkozatában.

Az idén 70. évfordulóját ünneplő szépségversenynek Izrael legdélebbi városa, Eilat ad otthont. A három hétig tartó televíziós esemény magában foglalja a verseny elődöntőit és döntőit, valamint a nemzeti kosztüm bemutatót és különböző gálákat, jótékonysági rendezvényeket.

A nyilatkozatában a MUO kiemelte Izrael vonzerejét, gazdag történelmét, a rengeteg turisztikai látnivalót és üdülőhelyeket, valamint a nemzetközi események, például a 2019-es Eurovíziós Dalfesztivál megrendezésében szerzett tapasztalatait. Mindezek kulcsfontosságúak voltak, amikor Izrael kiválasztása mellett döntöttek. A műsorokat Steve Harvey, amerikai tévés személyiség vezeti majd.

A Hollywood Reporter szerint az élő műsort világszerte 500 millióan nézik, és több mint 1,3 milliárd ember követi a versenyt valamilyen formában. Ennek köszönhetően várhatóan még kiemeltebb turisztikai célponttá válhat a zsidó állam és Eilat. A műsort a világ közel 160 országában sugározzák, írja a jpost.com.

Paula M. Shugart, a MUO elnöke elmondta, hogy Izrael évek óta szerepel az esélyes fogadó országok listáján.

“Örömmel adunk helyet Izraelben az ikonikus Miss Universe verseny 70. évfordulójának” – kommentálta Yoel Razvozov turisztikai miniszter, és hozzátette, az ország sikeresen küzdött meg a COVID-19 válsággal, ezért az elsők között adhat otthont nemzetközi eseménynek.

Zozibini Tunzi, a Miss Universe 2019-es, dél-afrikai győztese
  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp