Pride a Bálint Házban

A Pride hónap jegyében a Budapest Pride rengeteg eseménnyel készül, melyekből kettőt is befogadott a JCC Budapest – Bálint Ház. Lesz családi nap, panelbeszélgetés az LMBTQI emberek jogairól és LMBTQI istentisztelet a Bét Orim és a Szim Salom szervezésében.

Mivel a családon belüli elfogadáshoz a szülőket és a hozzátartozókat is aktívan támogatni kell információval, közösséggel, személyes történetekkel és meghallgatással, július 17-én szombaton LMBTQI a gyerekem címmel családi napot tartanak nálunk.
Itt tudsz róla olvasni és regisztrálni:

Egy héttel később, július 23-án pedig EP képviselők beszélgetnek arról, hogy hogyan tudja az Európai Unió az LMBTQI emberek jogait biztosítani. A panelbeszélgetés angolul lesz, itt tudsz rá jelentkezni:

Ugyanaznap este, mint már sok éve, a Budapest Pride Fesztivál keretében (is) a befogadó zsidó közösségek kinyilvánítják támogatásukat és kiállásukat az LMBTQ emberek mellett – a Szim Salom Hitközség és a Congregation Bét Orim Hitközség péntek esti szombatfogadó szertartást tart velünk a Bálint Ház nagytermében.
  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp