A 100 éves Keleti Ágnessel népszerűsíti a tokiói olimpiát a NOB

Az ötszörös olimpiai bajnok tornászlegenda a Nemzetközi Olimpiai Bizottság új kisfilmjének főszereplője.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) június 15-én tette közzé a Tokió 2020 kampányuk egyik új kisfilmjét, amely a legidősebb élő olimpikon, Keleti Ágnes főszereplésével készült. A tíz olimpiai érmet szerző tornász idén januárban ünnepelte 100. születésnapját.

Az Amit Ágnes látott című videó a #StrongerTogether (együtt erősebbek vagyunk) kampány részeként készült, bemutatja Keleti Ágnes karrierjének néhány pillanatát. A film a bölcsesség erejét és a fiatalok szenvedélyét kombinálja, a fényt helyezi középpontba, és hogy együtt erősebbek vagyunk, mint amennyire a sötétség valaha erős lehet, olvasható az Eurosport oldalán.

A videó az olimpikonok következő generációjával zárul, Sky Brown, a britek 13 éves gördeszkása – aki minden idők egyik legfiatalabb olimpikonja lehet – Keleti Ágnessel együtt mosolyog a nézőkre.

A videót az ENSZ jószolgálati nagykövete, Danai Gurira színésznő narrálja, a filmet pedig az a Martin Desmond Roe és Travon Free készítette, akik a Két távoli idegen című kisfilmjükért idén elnyerték a legjobb rövidfilmnek járó Oscar-díjat.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp