Amerikában megnőtt a „zsidó űrlézeres” aktivitás egy republikánus képviselő szerint

Marjorie Taylor Greene szerint a probléma ugyan súlyos, de nincs nagy baj, mert Donald Trump augusztusban visszatér az elnöki székbe, és rendbe teszi a dolgokat.

Marjorie Taylor Greene a Republikánus Párt egyik kongresszusi képviselője már nem először osztja meg aggodalmait az általa „zsidó űrlézernek” nevezett jelenség kapcsán. Három évvel ezelőtt már arról posztolt a Facebookon, hogy a kaliforniai erdőtüzeket is a „zsidó űrlézeres aktivitás” idézte elő.

Marjorie Taylor Greene

Hogy pontosan mit takar a „zsidó űrlézer” és mi lehet a célja, arra Greene képviselő már nem tudott pontos magyarázatot adni. „Kérdezze meg erről a Rothschildokat” – válaszolta egy erre vonatkozó kérdésre, majd hozzátette: „Semmi jót nem jelenthet.”

A képviselő szerint a Biden-adminisztráció bizonyára semmit sem fog tenni az üggyel kapcsolatban, pedig jelenleg ez a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázat, amely az országot fenyegeti. Greene úgy véli, hogy augusztusig várni kell a megoldásra, akkor fog ugyanis Donald Trump visszatérni a Fehér Házba. (Telex via New Yorker)

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp