Tarantino az izraeli babatévéből tanul héberül

Az amerikai filmrendező hosszabb időre Tel-Avivban rekedt a koronavírus-járvány miatt.

Quentin Tarantino 2018-ban házasodott össze az izraeli énekesnő-színésznő Daniella Pickkel, akivel azt tervezték, hogy 3-4 hónapot Tel-Avivban töltenek, 3-4 hónapot pedig Los Angelesben lesznek majd. A koronavírus-járvány azonban közbeszólt, ezért Tarantinoék kénytelenek voltak 9-12 hónapot Izraelben maradni.

Erről az amerikai filmrendező Jimmy Kimmel műsorában beszélt nemrég. Tarantino azt is elmondta, hogy annyira nem bánta, hogy abban az országban vészelhette át ezt az időszakot, amely szerinte a legjobban kezelte a járványt.

Közben a most 15 hónapos Leo nevű kisfiával még héberül is elkezdett tanulni. Beszélgetni ugyan még nem tudna, mert a nyelvtudása leginkább az izraeli babatévéből származik, amit Leóval együtt szokott nézni. A műsorban be is mutatta, hogy milyen állatneveket tanult már meg héberül.

Tarantino arról is beszélt, hogy kisfia még csak egyetlen szót tud mondani, mégpedig azt, hogy abba, ami héberül apát jelent. Bár a rendező szerint csak az esetek egyharmadában szól neki a megszólítás. (JTA)

Megvan Tarantino új projektje: egy félig-izraeli kisfiú – Kibic Magazin

Az 56 éves Quentin Tarantinonak és izraeli színésznő-modell feleségének, a 36 éves Daniella Pick-nek szombat délután megszületett a kisfia a tel-avivi Ichilov kórházban. A pár tavaly augusztusban jelentette be, hogy gyereket várnak, 9 hónappal azután, hogy Los Angeles-ben összeházasodtak. Tavaly novemberben már arról szóltak a hírek, hogy a pár egy lakást bérel Tel-Aviv északi részén, és hogy ide költözhetnek Beverly Hills-ből.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp