Mostantól Tel-Avivba is repülhetünk Debrecenből

Újraindul Magyarország második legnagyobb repülőtere.

A debreceni légi bázisról júniustól már olyan kedvelt nyári úti célok is elérhetők, mint Szantorini, Palma de Mallorca, Lárnaka és Tel-Aviv.

Továbbá eljuthatunk innen Párizsba, Londonba vagy Eindhovenbe.

Nagy öröm számunkra, hogy júniustól újra felszállhatnak a Wizz Air repülőgépei Debrecenből. Továbbra is azon dolgozunk, hogy minél több járat indulhasson innen, megkönnyítve ezzel, hogy a régióból utazni vágyók könnyen és kényelmesen eljuthassanak úti céljukra – mondta Radó András, a Wizz Air szóvivője.

Az utasok a Wizz Air weboldalán, az Utazástervező térkép menüpont segítségével tájékozódhatnak a legfrissebb beutazási feltételekről, de indulás előtt érdemes az adott ország és város hivatalos konzuli weboldalát is leellenőrizni a problémamentes utazásért. A különböző védettségi igazolványok elfogadásáról is az adott célország konzuli oldalán lehet tájékozódni, hiszen a lista folyamatosan bővül, ám sok helyre továbbra sem elég az oltási igazolvány a beutazáshoz.

Izrael július 1-től egyéni turisták is beenged az országba, amennyiben oltási igazolvánnyal tudják bizonyítani, hogy be vannak oltva. Rajtuk kívül a 0-6 éves gyerekek utazhatnak be a zsidó államba, amennyiben a szüleik megkapták a szükséges oltásokat. Az oltással nem rendelkező utasoknak karanténba kell vonulniuk.

A járatokra jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon .

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp