Litvániába szervez utazást az Élet Menete

Járt már észak Jeruzsálemében? Tudja hol lakott a vilnai Gáon? Milyen volt és hogyan ért véget ez a ma már ismeretlen csodálatos világ? Ha mindezekre a kérdésekre szeretne választ kapni, akkor tartson az Élet Menetével Vilniusba 2021 szeptember 21-től 24-ig!

Az Élet Menete Alapítvány négy napos tanulmányutat szervez Litvániába. Az utazás során megismerkedünk a valamikori litvániai zsidó közösség történetével. Vilniusban részt veszünk a helyi Élet Menetén, a litvániai holokauszt emléknapon. Megnézzük az észak Jeruzsálemének nevezett város történelmi emlékeit (Gedeminas torony, a Katedrális tér, a helyi holokauszt emlékhely és a valamikori zsidó negyed). Bónusz programként átmegyünk Kaunasba (az egykori Kovnó) is. Itt szeretnénk megtekinteni a történelmi Belvárost, a kaunasi Várat és a IX. erődöt, ahol a kovnói zsidók tragédiájának emlékhelye van.

Gedeminas-torony

Tartson velünk!

  1. szeptember 21.Budapest – Vilnius a LOT menetrend szerinti járatával. Érkezés után Vilnius zsidó történelmének felfedezése.

 

  1. szeptember 22.Buszos látogatás Kaunasba.

 

  1. szeptember 23.Élet Menete Vilniusban

 

  1. szeptember 24.Vilnius – Budapest a LOT menetrend szerinti járatával.

Szállás: 3 csillagos Hotelben.

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

Csoport kísérő: Pécsi Tibor történész

Ár: 135.000 ft/fő kétágyas szobában. (Az ár tartalmazza a repülőjegyet, a szállást félpanzióval, a fél napos buszos kirándulást, illetve a litván Élet Menetén való részvételt és a magyar nyelvű csoportkísérőt. )

Jelentkezési határidő: 2021. július 31.

Jelentkezés: info@smart-travel.hu

FIGYELEM! Szeptember 21-22. Szukott első két napja. Akik az ünnep miatt 1 nappal előbb (20-án) szeretnének kiutazni, nekik próbálunk más járatot keresni, de a csoport csak 21-én tud repülni a LOT járatával, így azt külön díj ellenében tudjuk befoglalni erre a dátumra.

 

 

 

A Kibic Magazin szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja a Közlemények rovatba beadott írásokat, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp