Novák Előd a Kurucinfo reklámfelületeit értékesítő cég egyik tulajdonosa

A Mi Hazánk alelnöke büszke arra, hogy segítheti az antiszemita portált, amellyel bajtársi kapcsolatot ápol.

Novák Előd korábban tagadta, hogy bármilyen beleszólása lenne a Kurucinfo működésébe vagy ahhoz tulajdonosként kapcsolódna. Most a Blikk mégis arra lett figyelmes, hogy a Mi Hazánk alelnöke februárban megjelent a rasszista portál reklámfelületeit értékesítő cég tulajdonosai között.

Novák Előd

A lap arra is emlékeztet, hogy a szóban forgó cég, a Hunimod Kft. korábban Unified Quality Kft. néven működött, és 2013-ban a Kurucinfo óriásplakátjának budapesti kihelyezését finanszírozta. 2015-ben pedig az Átlátszó írta meg, hogy ez a cég értékesíti a Kurucinfo hirdetési felületeit.

A Blikk megkereste a jelenleg Újbudán önkormányzati képviselőként tevékenykedő Novákot, aki elismerte, hogy résztulajdonosa a cégnek, ami szerinte „köztudott”. A Mi Hazánk és a Kurucinfo kapcsolatáról a politikus azt mondta, hogy „a Mi Hazánk Mozgalom soha nem hirdetett a Kurucinfo hírportálon pénzért”. A kapcsolat köztük ugyanis baráti.

Novák Előd saját bevallása szerint maga „bajtársi kapcsolatban” van az antiszemita portállal. „Büszke vagyok rá, hogy a legolvasottabb jobboldali hírportálnak tudok segíteni, gyakran pl. exkluzív információkkal is” – jelentette ki.

Hogy mennyire jó a szélsőjobboldali párt és a Kurucinfo kapcsolata, azt jól jelzi, hogy két évvel ezelőtt a Mi Hazánk budapesti székházában tartotta meg első nyilvános sajtóklubját a Kurucinfo. Az addig rejtőzködő szerzőket pedig éppen Novák Előd mutatta be.

Kiléptek a fényre a Kurucinfo újságírói és egy jót zsidóztak – Kibic Magazin

A Kuruc.info több mint tíz év után megtartotta első nyilvános sajtóklubját április 24-én a Mi Hazánkhoz szélsőjobboldali mozgalom budapesti székházában, ahol többek között arról is szó esett, hogy a homokos lobbi erősebb, mint a zsidó lobbi, de ez csak azért van, mert a homokosok között is sok a zsidó.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp