Tony Curtis lányával futhatunk össze Budapesten

Tony Curtis lánya számára rendkívül különleges ez a város, ugyanis apai nagyszülei, Schwartz Manó és Klein Ilona magyarországi zsidó emigránsok voltak. Jamie Lee Curtis a Borderlands videójáték-sorozat filmadaptációját készíti Magyarországon.

– Nagyon kedves és közvetlen a színésznő! Nagyon élvezi, hogy Magyarországon forgathat, mivel családi kötődése is van, s ezt mindig szívesen meg is említi a stábban. Budapestet lenyűgözőnek tartja,

Jamie Lee Curtis leginkább a Duna-parton csíphetjük el ezekben a napokban. A színésznő ugyanis szívesen sétál itt, gyalog szokott elindulni a szállodából a Lánchídtól. Szinte az első dolga volt felkeresni a Cipők emlékművet a Margit híd felé tartva – írta a Vasárnapi Blikk.

Május első vasárnapján pedig magyarul köszöntötte az édesanyákat, és egy családi fotót is mutatott.

„Anyák napja van ma Magyarországon, édesapám családjának országában. A fotó bal oldalán látható gyönyörűség az apai nagyanyám, Helen Schwartz” – kezdte Curtis és hozzátette, minél több időt tölt városunkban, annál megindítóbb számára, hogy az álmok mekkora távolságot képesek áthidalni. Leírta azt is, hogy mamája mennyire izgatott volt apja sikerei miatt, és reméli, hogy vele, az unokáival, a dédunokáival és az ükunokáival kapcsolatban is ugyanez a helyzet. Gondolatait pedig magyarul zárta a színésznő. „A mátészalkai kisvárostól egészen a Los Angeles-i szülővárosomig mindenkinek boldog anyák napját kívánok” – írta a filmcsillag.

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp