Civil Díjra jelölték a Gólem Színház közösségi adománygyűjtő kezdeményezését

Idén a GóleMenza nevű kezdeményezés is részt vesz a díjhoz kapcsolódó közönségszavazáson.

„A Civil Díjat a NIOK Alapítvány azzal a céllal hozta létre, hogy felhívja a figyelmet azokra a civil kezdeményezésekre, amelyek kiemelkedő eredményeket értek el, összefogást generáltak, változást indítottak el, különösen innovatívak, vagy jó példával szolgálnak a többi civil szervezet számára, és a díjazással ismertséget és elismertséget adjon nekik” – olvasható a díjról szóló leírásban. A Civil Díj programot a NIOK Alapítvány és együttműködő partnerünk, a Civil Iránytű Alapítvány rendezi meg évről-évre.

Idén a Gólem Színház közösségi adománygyűjtő kezdeményezése, a GóleMenza is a jelöltek között szerepel, így erre a projektre is lehet szavazni a következő linkre kattintva június 8. éjfélig: https://nlc.hu/civil-dij-2021/

„A GóleMenza egy közösségi adománygyűjtő kezdeményezés. Magunk találjuk ki, főzzük-sütjük, csomagoljuk és szállítjuk az izraeli és közel-keleti ízek inspirálta »alkotásainkat«. Az adományokat a Gólem Központ felújítására fordítjuk: lakhatóvá tesszük a téglákig lecsupaszított önkormányzati helyiségeket. Célunk, hogy a színház- és az ételművészet oda-vissza hasson egymásra, közösségformáló erőnk pedig megalapozza ezt a fajta »több lábon állást«, és fenntarthatóvá tegye kulturális vállalkozásunkat.”

 

A díjakat nyilvános pályázati szakaszt követően szakmai zsűri ítéli oda több kategóriában. A zsűri tagjai részben civil szervezetek kiemelkedő képviselői, valamint civil ügyek iránt elkötelezett, neves vállalati szakemberek. A döntőbe jutott szervezetek közönségszavazáson is részt vesznek.

A nyertes szervezetek oklevélben részesülnek, és megkapják a Civil Díj logó használatának jogát.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp