Jobbulást! – Virtuális sávuot a Bálint Ház szervezésében

Sávuot, a Tóraadás ünnepe különleges esemény a Bálint Házban, amikor az odalátogatók az egész éjszakát izgalmas témák átbeszélgetésével töltik. Idén még virtuálisan, de ismét különleges programmal készülnek a Jobbulást! című est szervezői.

Mára a „Jobbulást!” kifejezés sokszoros hangsúlyt kapott. Az idei sávuot témái és vendégei is ehhez a kérdéshez kapcsolódnak: mi segít, hogy jobban legyünk? Egy dolog közös bennük: mind azon dolgoznak, hogy mások életét jobbá tegyék – történjen az a tudomány segítségével, jótékonykodással, a művészet eszközeivel, vagy egyszerűen „csak” nevettetéssel.

A beszélgetések főbb témái: a terápiás könnyűzene; fantasztikus teljesítményű nők és nők a teljesítőképességük határán; ér-e nevetni bajban; a társadalmi gyógyulásról.

A résztvevők között lesznek Balla Zsolt, Bérczes Nóra, Bolba Márta, Bodor Áron, Borgula András , Csepeli György, Ferenci Tamás, Horváth Gergely, Janklovics Natasa, Janklovics Péter, Lakatos Szilvia, Likó Marcell, Litkai Gergely, Ónody-Molnár Dóra, Papp Réka Kinga, Palugyai István, Pásztor Anna, Pistyur Veronika, Rácz Zsuzsa, Szécsi Katalin, Ürge-Vorsatz Diána és a TALMUD NOW.

https://www.facebook.com/events/954827928668544/

A program és az ünneppel kapcsolatos tudnivalók (beleértve a meséket, recepteket) megtalálhatók a JCC Budapest – Bálint Ház Sávuot weboldalán, megnézhető a Bálint Ház és partnere, a Limmud Magyarország közösségi oldalain. Az esemény ingyenes, visszanézhető, regisztrációhoz nem kötött.

A szervező JCC Budapest – Bálint Ház a MAZS Alapítvány programja.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp