Nyári tábort indít a JCC Budapest – Bálint Ház

A szerevezők azt kérik, hogy az érdeklődők április 26-ig töltsenek ki egy adatlapot, melyben jelzik gyermekeik részvételi szándékát. A kitöltők között egy táborozó teljes részvételi díját kisorsolják!

A JCC Budapest – Bálint Ház fontosnak tartja, hogy a fiatal zsidó közösség idén se maradjon tábor nélkül, ezért létrehozta a JCamp-et! Ottalvós nyári tábort szervez 2021. augusztus első két hetében, két turnusban (természetesen csakis amennyiben a járványhelyzet és az aktuális szabályozások lehetővé teszik).

Segítségükre lesznek ebben a Lauder Javne Iskola és a Szarvasi Nemzetközi Zsidó Ifjúsági Tábor szervezői és madrichjai, akik gondoskodnak arról, hogy a már megismert és megszeretett programok és élmények várják a gyerekeket.

3 korcsoportban várják a résztvevőket: 6-9 év között, 10-13 év között és 14-16 év között. A helyszín: szervezés alatt.

1. turnus időpont: augusztus 1-8.,
2. turnus időpont: augusztus 8-15.

Részvételi díj: 45000 Ft/gyerek/hét

A részvételi díj tartalmazza: utazás+szállás+ellátás+profi gyerekfelügyelet, programok. (Ha az aktuális szabályozás miatt a tábor elmarad, a részvételi díjat visszafizetik!)

Biztonság: JCamp az aktuális törvényi szabályozást figyelembe véve, maximális figyelmet fordít a vírus elleni védekezésre, a biztonsági és vírusvédelmi intézkedéseinkkel kapcsolatban külön tájékoztatják majd a jelentkezőket.

A tábor elindításához a szervezőknek szükségük van az igények felmérésére. Kérik, az érdeklődők töltsenek ki egy adatlapot, melyben jelzik gyermekeik részvételi szándékát! A kitöltés még nem minősül foglalásnak, de előregisztrációként figyelembe veszik, ha a jelentkezők száma meghaladja a tábor befogadóképességét. A kitöltők között egy táborozó teljes részvételi díját kisorsolják!

A kitöltés határideje április 26. 16.00, a sorsolás időpontja pedig április 28.

Információ és igényfelmérés: tabor.balinthaz.hu

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp