Izraeli főigazgatója lesz a Mazsihisz Szeretetkórházának

 A Mazsihisz azután írt ki pályázatot a főigazgatói posztra, hogy tavaly december végén megszüntette Dr. Deutsch Zsuzsanna kinevezését a Szeretetkórház élén, aki 21 évig vezette az intézményt.

Mazsihisz pályázatot írt Szeretetkórház főigazgatói posztjára, amelynek eredményeként dr. Shemesh Assafot nevezték ki 2021. február 16-i hatállyal az intézmény élére.

Az 1972-ben született dr. Shemesh Assaf annak idején orvosi tanulmányai miatt érkezett Budapestre Izraelből, és már 28 éve él a magyar fővárosban. A sürgősségi ellátás a szenvedélye, de a sürgősségi szakvizsgán kívül rendelkezik belgyógyász- és intenzív szakvizsgával is. Eddig egy budapesti kórház sürgősségi osztályának helyettes vezetőjeként dolgozott, ezen kívül orvosként huzamosabb ideje segíti a Mazsihiszt és annak Biztonsági Szolgálatát, továbbá Izrael budapesti nagykövetségét és a Maccabi-VAC-ot is, írja a mazsihisz.hu.

A Szeretetkórházat korábban Dr. Deutsch Zsuzsanna vezette, aki összesen 41 évet dolgozott az intézményben, és 21 évig volt a kórház vezetője.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp