Benedek Miklós: Rossz apa voltam

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész többek között azt mondta fia, Benedek Tibor halála kapcsán, hogy Tibor csúcsapa volt, míg ő keveset tudott adni magából a családjának.

Mint arról a Kibic Magazin is beszámolt tavaly júniusban, életének 48. évében súlyos betegség után elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

Most Benedek Miklós színésszel készített beszélgetést Veiszer Alinda új műsorában, ahol többek között fia haláláról, a vele való kapcsolatról is beszélt, írja a telex.hu.

Azt mondta, továbbra sem tud beszélni a fia haláláról, bár az idő segít.

„ Az érzés semmiben nem változott, hogy mindennap eszembe jut és gondolok rá, az nem változott.”

Benedek Miklós és fia, Benedek Tibor

Benedek Miklós elmondta, minden nap eszébe jut a mosolya, az okossága, a tudása, az unokái, valamint az önzés és az elmúlás, hogy igazságtalannak tartja, miért kellett a fiának meghalnia.

Amikor a műsorvezető azt kérdezte, milyen apának érezte magát, Benedek Miklós azt válaszolta:

„Rossz apa voltam, nagyon rossz. Önző, rossz apa voltam, és nagyon csélcsap. Jó, hát szerettem, de közel nem voltam olyan apa, mint a Tibor. Ő csúcsapa volt. Ő mindig jelen volt. Még azt is mondhatnám, hogy ő sokkal jobban egyeztette össze a szakmát a magánélettel. Én sose tudtam, mindig úgy éreztem, hogy többet adok a szakmának, mint a családnak, a feleségemnek vagy a gyerekeknek.”

„Benedek Tibor a medencében és a medencén túli tetteiben is példát mutatott” – Kibic Magazin

Életének 48. évében, súlyos betegség után csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Képgaléria. “Ma hajnalban örökre lecsukta szemét Benedek Tibor, a háromszoros olimpia bajnok, világ- és Európa bajnok vízilabdázó legenda.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp