Egy népszerű rabbi szerint homoszexualitást okoz a COVID oltás

Daniel Asor rabbi ezen kívül úgy véli, hogy gonosz háttérhatalmaknak köszönhetjük a vírust és az oltást is.

Miközben Izrael a leghatékonyabb a koronavírus-vakcinák beadásában, és már az ország lakosságának több mint húsz százaléka megkapta az első oltását, és az ortodox világ vezető rabbijai kifejezetten kiálltak az oltás jelentősége mellett világszerte, Daniel Asor rabbi az oltás ellen kampányol, írja az Israel Hayom.

Ez ráadásul azért is probléma, mert a haredi közösségben nagyon magas a halálozások száma, mivel a tagjai általában nem tartották be a távolságtartásra vonatkozó előírásokat.

Asornak több tízezer követője van a közösségi médiában, és mindig is ellentmondásos figurának számított. Az egyik legutóbbi online istentisztelete keretében azt mondta, hogy az oltás homoszexualitást okoz. Ezen kívül hangsúlyozta, hogy mind az oltás, mind a vírus globális háttérhatalmak termékei, akik így akarnak egy új világrendet kialakítani.

Szerinte a vírust azért szabadították rá a világra, hogy így csökkentsék a populációt, és az oltás is ezt a célt szolgálja.

Asor tovább összeesküvés elméleteket fogalmazott meg a WHO-val, a Pfizerrel és a Modernával kapcsolatban. Mindez teljesen szembemegy a vezető rabbit álláspontjával, akik igyekeznek meggyőzni a híveiket arról, hogy az oltás biztonságos, és hogy oltassák be magukat.

Asor homoszexualitással kapcsolatos kijelentéseire reagált a Havruta nevű szervezet, amely az LGBTQ emberek elfogadásáért küzd az ultraortodox közösségen belül. Azt állítják, több új tag ennek hatására lépett be hozzájuk a szervezetbe. Szerintük ugyanis az ilyen megnyilvánulások még több ember számára teszik világossá, hogy küzdeni kell az előítéletek ellen.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp