Mentsd meg egy gerinceredetű izomsorvadásban szenvedő kisgyerek életét

Legutóbb a nemrég tragikusan elhunyt Benedek Tibor labdájára lehetett licitálni, de számos más akció is indult az utóbbi hónapokban egy 13 hónapos kisfiú megmentéséért, akinek a világ legdrágább gyógyszerére van szüksége a gyógyuláshoz. A kisfiú családja továbbra is várja az adományokat.
Egyre többen próbálnak meg segíteni a Kazincbarcikán élő gerinceredetű izomsorvadásban szenvedő, 13 hónapos kisfiúnak annak érdekében, hogy minél előbb megkaphassa a világ legdrágább gyógyszerét, a 730 millió forintba kerülő Zolgensmát.

Legutóbb a sokszoros olimpiai- és világbajnok Benedek Tibor által dedikált labdára lehetett licitálni a a gerinceredetű izomsorvadásban (SMA) szenvedő Zsombornak.

A labdát egy kazincbarcikai férfi ajánlotta fel az SMA-s kazincbarcikai kisfiú gyógyulására. A licit január 4-ig tartott, de a család továbbra is várja az adományokat,

ugyanis eddig 318 millió forint gyűlt össze, és a gyógyszer megvásárlásához tovább 412 millió forintra lenne szükség.

Bankszámlaszám: 11734152–21916838

Többek között a kecskeméti székhelyű Gyógyítjuk a Gyermekeket Alapítvány is segített a gyűjtésben. Csikai Anita elnök a boon.hu-nak elmondta, korábban segítettek már a szintén SMA-ban szenvedő Zentének, Leventének és Noelnek is. Mindhármuknak összejött a szükséges 730 millió forint.

„Célunk, hogy minél többen tudjanak a segítségre váró, beteg gyermekekről és minél többen adakozzanak. Személyes érintettség miatt is fontos ez számomra, mert nekem is volt egy izombetegségben szenvedő kisfiam, őt is Zsombinak hívták, de 2017-ben sajnos elvesztettük. Pontosan tudom, mekkora fájdalom a szülőknek, ha beteg gyermekük születik, és milyen kínzó a bizonytalanság, hogy mi történik majd vele”, mondta Csikai Anita.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp