Új zsidó közösségi rádiót indítana Breuer Péter

A Heti TV tulajdonosa 7×24 Rádió néven indítana új rádiót a Civil Rádió egykori frekvenciáján. A rádió célja, hogy összehozza az embereket, párbeszédet teremtve zsidók és keresztények között is.

Megpályázza a Civil Rádió korábbi FM 98,0 MHz közösségi rádiós frekvenciáját a Médiahatóságnál Breuer Péter. A Heti TV tulajdonosa a Media1 érdeklődésére elmondta, hogy a Klubrádió jelenlegi és régebbi frekvenciáira nem kíván pályázni, mivel korábban maga is a Klubrádió munkatársa volt. A Civil Rádió budapesti frekvenciája azonban nagyjából egy éve használaton kívül van, mivel a Médiatanács nem hosszabbította meg a rádió jogosultságát.

Breuer Péter (Fotó: Heti TV)

Breuer a lapnak arról is beszélt, hogy az új rádió a 7×24 nevet kapná, méghozzá azért, mert a hét minden napján, 24 órában sugározna majd. A 7×24 egy zsidó közösségi rádió lesz, benne sok beszéddel, fél óránként hírekkel, információkkal, közte pedig közel-keleti, akár pörgősebb arab zenékkel is. Az új rádióba a Mi Hazánk, illetve a Jobbik képviselői nem fognak meghívást kapni.

Mivel közösségi rádióról van szó, ezért az indulás költségei minimálisak lennének, a műsorokat pedig a Heti TV-hez hasonlóan vágás nélkül sugároznák. A tévés tartalmak egy részét pedig rádióra is adaptálni tudnák.

A rádióval azokat a kieső nézőket is el szeretnék ismét érni, akikhez azóta nem jut el a 2016-ban a kábelhálózatokra is felkerült tévécsatorna, amióta nemrég a Vodafone-UPC áttette a Heti TV-t a drágább, prémium csomagjába.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp