A Facebook letiltotta Novák Előd oldalát a felhasználók hírvonaláról

Facebook letiltotta Novák Előd közel 140 ezres oldalát a felhasználók hírvonaláról.

A Facebook letiltotta a Mi Hazánk alelnökének közel 140 ezer követővel rendelkező oldalát a felhasználók ún. hírvonaláról, így az egyes bejegyzések korábbi, több tízezres elérései szinte nullára csökkentek, csak a facebook.com/novakelod oldalt közvetlenül felkeresők látják tartalmait.

Mint arról korábban a Kibic Magazin is írt, a Mi Hazánk október 23-i rendezvényén a pár elnöke, Torockai László arról beszélt, hogy a kommunista vezetők zsidó származására kell a hangsúlyt tenni. Novák Előd idén korábban azért harcolt a XI kerületi önkormányzatnál, hogy Horthy térnek nevezzék az egyik közteret. De a pártnak és prominens tagjainak korábban is volt számos antiszemita megnyilvánulása.

A Facebook idén több szélsőjobboldali személy és fórum jelenlétét korlátozta a közösségi oldalon. Törölték a kuruc.info oldalát, cikkei megoszthatatlanok lettek.

A Facebook törölte a Mi Hazánk Mozgalom elnökének, Torockai Lászlónak 207 ezer követővel rendelkező hivatalos közösségi oldalát is. Idén októberben pedig törölték a Mi Hazánk Mozgalom több mint 80 ezer követővel rendelkező oldalát is.

A Mi Hazánk szerint a Facebook lépése nemzetbiztonsági kockázatot is jelent, és korlátozza a véleménynyilvánítás szabadságát.

Kapcsolódó cikkünk:

Horthy parkot szeretne a Mi Hazánk a XI. kerületbe – Kibic Magazin

Novák Előd „kompromisszumosnak” nevezte javaslatukat. A Mi Hazánk közterület-elnevezési javaslatáról szavaz hétfőn a XI. kerület képviselő-testülete, a párt azt szeretné, ha a Hadak útja és a Tétényi út közötti névtelen közterületet Horthy parknak neveznék – mondta a párt alelnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján. Novák Előd „kompromisszumosnak” nevezte javaslatukat. Emlékeztetett, hogy a XI.

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp