Hanukai adománygyűjtő aukciót indít a MAZS Alapítvány

Az ünnep alkalmával a Narancsliget Adományközpont aukcióra bocsátja néhány értékes tárgyát. Cserébe támogatást kérnek a Jaffe Családsegítő számára.

Az online zajló aukció oldalán látható néhány különleges Herendi és Hollóházi porcelán. Ezeket a tárgyakat lehet majd pénzadománnyal kiváltani – amely összegek teljes egészében a rászoruló zsidó családok gyermekeit fogják segíteni.

Fotó: Jaffe Családsegítő/Facebook

Az aukció hanuka első napján, 2020. december 10-én indul és utolsó napján, 2020. december 18-án ér véget. A tárgyakat adománygyűjtő zárt aukció keretén belül lehet kiváltani. Minden felkínált tárgynak kikiáltási értéke van.

Licitálni csak regisztrált és bejelentkezett látogatók tudnak. A regisztrációhoz mindössze egy e-mail cím és egy tetszőleges jelszó szükséges. A terméket a legnagyobb értékű támogatást ajánló licitáló viheti el.

További részleteket az aukció oldalán lehet elolvasni: https://new.mazs.hu/nl/narancsliget-a-jaffes-csaladok-meghitt-unnepeert/

A MAZS Alapítvány Jaffe Családsegítője három szociális munkás szakemberrel segíti a rászoruló magyar zsidó gyermekeket és családjaikat. A hagyományos családgondozáson túl kb. 150 családnak segítenek különböző módokon, pl. rezsitámogatással, programokkal a lelki egészség megtartásáért és közösségi programok támogatásával is, legyen ez rendezvényeken való részvétel vagy táborozás. Különlegesen nehéz helyzetekben a Jaffe krízis segélyt is nyújt, hogy támaszai lehessen a zsidó gyermekes családoknak.
  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp