Űrlények márpedig vannak, mondja az izraeli űrprogram korábbi vezetője

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Évek óta kapcsolatban állnak a galaxis élőlényei Izraellel és az USA-val, de a hisztéria elkerülése miatt mindezt titokban kell tartani az emberiség előtt, amely még nem érett egy ilyen információ feldolgozására. Izrael tegnap bejelentette, hogy megkezdődtek a “Beresheet 2”-projekt munkálatai egy olyan pilóta nélküli űrjármű építésére, mely sikeres leszállást hajthat végre a Holdon.
Haim Eshed nyugalmazott izraeli tábornok és professzor közel 30 évig volt Izrael űrprogramjának vezetője. Ezen kívül elnyerte az Izrael Biztonságáért Díjat. Eshed nemrég azt nyilatkozta a Yediot Aharonot nevű lapnak, hogy Izrael és az USA évek óta kapcsolatban van földönkívüliekkel, ám mindezt titokban kellett tartani, mert az emberiség még nem érett egy ilyen információ feldolgozására.

A 87 éves professzor beszélt az űrlények és az USA közötti megállapodás részleteiről is, amelyet azért kötöttek meg, hogy kutathassák és megérthessék az univerzum működését. Elmondása szerint egy titkos földalatti bázison szoktak találkozni az amerikaiak és a földönkívüliek a Marson, írja a jpost.com.

Eshed szerint Trump is tud az űrlényekről, és a határán volt annak, hogy felfedje létezésüket. Arra a kérdésre, hogy végül ő miért számolt be erről a helyzetről, a professzor azt mondta, most már elég nagy presztízsre tett szert ahhoz, hogy komolyan vegyék a mondandóját.

„Öt évvel ezelőtt még bevittek volna a bolondok házába egy ilyen kijelentésért”, mondta. „Ma már nincs vesztenivalóm és mások lettek a fő trendek is.”

Egyelőre nincsenek olyan bizonyítékok, amelyek alátámasztanák Eshed állításait, de nem sokkal ezelőtt érkezett az izraeli űrkutató csoport, a Spacell bejelentése, amely a holdra próbált küldeni egy űrhajót 2019-ben. A csoport nemrég egy új üzenetet tett ki a közösségi médiában, amelyben a következő kérdést intézték az olvasókhoz: „Készen vagytok egy újabb izgalomra?”. A poszt még egy 15 másodperces videót is tartalmazott „Vissza a holdra” címmel, valamint szerepelt benne egy 2020 december 9-i dátum.

És valóban a tegnapi napon Izrael bejelentette, hogy megkezdődtek a “Beresheet 2”-projekt munkálatai egy olyan pilóta nélküli űrjármű építésére, mely sikeres leszállást hajt végre a Holdon, miután elődjének tavaly nem sikerült.

Izrael 2024-ben térhet vissza a Holdra – Kibic Magazin

Ezúttal a sikeres landolás reményében, másodszor is megpróbálkozik az izraeli SpaceIL űrjárművet küldeni a Holdra. Az indulást 2024 első felében tervezik. A Beresit elnevezésű izraeli űrszonda tavaly áprilisban ugyan elérte a Hold felszínét, a landolás azonban nem sikerült, a jármű a Holdra zuhant és darabokra tört.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp