Idén a Hanukatalizátor-díj is egy kicsit más lett

A JCC Budapest – Bálint Ház 2020-ban is átadja a Hanukatalizátor-díjat a zsidó közösség legaktívabb, leginspirálóbb tagjainak. Hétfő estig várják a jelöléseket.

A JCC Budapest – Bálint Ház kilenc éve adja át a Hanukatalizátor-díjat a zsidó közösség legaktívabb, leginspirálóbb tagjainak. Ebben az évben azonban minden új megvilágításba került, így mindazon tettek, amik a világjárvány több hulláma során segítették a zsidó közösséget, és erősítették az érzést, hogy nem vagyunk egyedül, kiemelkedő jelentőségre tettek szert.

Idén a tavalyi évhez hasonlóan egy kategóriában lehet jelölni, ám két nyertest hirdetnek majd meg. A JCC Budapest – Bálint Ház 2020-ban a közönségszavazás győztese mellé egy különdíjat is át fog adni, mivel közvetlenül is szeretnék kifejezni nagyrabecsülésüket egy példaértékű kezdeményezés felé.

A jelöléseket a Hanukatalizátor-díjra hétfő 20:20-ig, az ezen a linken található űrlap kitöltésével lehet leadni. A közönségszavazásra december 5-11. között lesz lehetőség, a díjakat pedig hanuka negyedik napján, december 13-án fogják átadni a nyerteseknek.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp