Pályázat a járvány miatt nehéz szociális helyzetbe került egyéneknek

A Joint Distribution Committee (JDC) negyedik alkalommal biztosít 45.000 USD összeget arra, hogy a MAZSIHISZ támogathassa a járványhelyzetben anyagi gondokkal küszködő hittestvéreit és a zsidó intézmények munkatársait.

A járvány sajnos nem csillapszik, a megfékezéséhez szükséges korlátozások pedig egyre több családot sodornak kritikus szociális helyzetbe. Ezért ebben a fordulóban elsősorban azoknak a háztartásoknak a kérelmét várjuk, amelyek eddig nem jelentkeztek, vagy amelyeket még nem támogattunk.

A pályázat időkeretei:

■ A pályázatot 2020. november 23-án hirdetjük meg.
■ Benyújtási határidő: 2020. november 29.
■ A határidő után leadott pályázatok nem érvényesek!
■ A pályázatok elbírálásának és a kiértesítésnek határideje: 2020. december és 2021. január hónap. Az értesítéseket e-mailben küldjük meg,
■ A támogatást két egyenlő részletben, 45.000 – 45.000 Ft, értékben 2021.januárig bezárólag folyósítjuk.

Hogyan pályázhat?

■ A pályázatot online kell elkészíteni és benyújtani. Kérjük, keresse fel a https://segitunk.mazsihisz.hu oldalt, ahol a Jelentkezés erre pályázatra gombra kattintva érheti el a pályázati adatlapot.
■ Kérjük, hogy az adatlapon röviden mutassa be, hogyan változott meg családja szociális helyzete a járvány következtében.
■ Szíveskedjék csatolni egy járvány előtti és egy utolsó, október havi jövedelemigazolást. Ha állása megszűnt, az októberi igazolás helyett kérjük, hogy a legutolsó kimutatást adja be.
■ Kérjük, hogy pályázatához csatolja valamelyik zsidó közösség, körzet, hitközség, intézmény, vagy zsidó civil szervezet ajánlását, melyet hangsúlyosan figyelembe veszünk. Az ajánló lehet a zsidó szervezet vezetője, munkatársa vagy önkéntese, az ajánlás pedig mutassa be, hogy mi a kapcsolata a szervezettel, és ismertesse a pályázat szempontjából fontos tényeket.
■ Kérjük, hogy használja a https://segitunk.mazsihisz.hu/ oldalról letölthető formalevelet.
A jelentkezési határidő 2020. november 29.

A részletes kiírás itt olvasható:

JadbeJad – Kéz a kézben: pályázati felhívás eseti szociális támogatásra (4. kör) | Mazsihisz

A Joint Distribution Committee (JDC) negyedik alkalommal biztosít 45.000 USD keretet arra, hogy a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) támogathassa a járványhelyzetben anyagi gondokkal küszködő hittestvéreit és a zsidó intézmények munkatársait. A járvány sajnos nem csillapszik, a megfékezéséhez szükséges korlátozások pedig egyre több családot sodornak kritikus szociális helyzetbe.

A Kibic Magazin szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja a Közlemények rovatba beadott írásokat, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp