Magyar csapathoz igazolt az izraeli női vízilabda-válogatott sztárja

Kerem Noy szeptembertől a Szentesi Vízilabda Klub női csapatát erősíti. A hétvégén már első gólját is megszerezte.

A 20 éves Kerem Noy a katonai szolgálatának lerövidítését kérte, hogy szeptembertől, a magyar bajnokság kezdetére a szentesi csapat rendelkezésére állhasson. A vízilabdázó az izraeli N12 portálnak elmesélte, hogy nagyon meglepődött, amikor ajánlatot kapott Szentesről, mivel nem gondolta volna, hogy az egyik legerősebbnek számító magyar bajnokságba izraeli játékost akarnának szerződtetni.

Kerem Noy

Noy úgy érzi, hogy meg kell ragadni ezt a lehetőséget, és dicsőséget hozni Izrael számra. Ha jól teljesít, akkor megnyithatja az utat több izraeli vízilabdázó nő előtt. Noy, illetve két másik, Görögországba szerződött játékos az első izraeli női pólósok, akik külföldi csapatokban folytathatják pályafutásukat.

Kerem Noy a hétvégén a második mérkőzését játszotta a Szentes színeiben, és szombaton az első gólját is megszerezte a Dunaújváros elleni találkozón. A meccset a Szentes ennek ellenére elvesztette 17-8 arányban. Noy és a szentesi csapat legközelebb szombaton idegenben a Ferencváros ellen lép pályára, vagyis ugrik a medencébe.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp