Van felesleges ágyad? Segíts, hogy a rászoruló gyerekeknek is legyen

Ötvenezer gyereknek nincs saját ágya Magyarországon! Az Adománytaxi gyerekágy projektje azt a célt tűzte ki, hogy ezen változtasson. Segítsd te is ezt a nemes célt egy ággyal!

Több tízezer gyermek osztozik testvéreivel közös ágyon, vagy alszik olyan fekhelyen, ami nem tudja biztosítani a szükséges pihenést Magyarországon. Az „Á-Lom / 1 gyerek, 1 ágy” az Adománytaxi Alapítvány gyerekágy projektje, amely azt a célt tűzte ki maga elé, immár második éve, hogy minőségi alvóhellyel lássa el azokat a családokat, akiknek anyagi helyzetük és lakhatási körülményeik nem teszik lehetővé, hogy biztosítsák a gyermekek megfelelő alvásához szükséges feltételeket.

Az Adománytaxi Alapítvány idén is folytatja a tavalyi nagysikerű Á-Lom elnevezésű gyerekágy gyűjtő kampányát, amely során tavaly 162 ágyat juttattak el a kiválasztott rászoruló családoknak. Az idei cél legalább ennyi gyerekágy és az ezek szállításához szükséges költségek összegyűjtése, mivel egy ágy szállítása nagyjából 7500 Ft.

Olyan hátrányos – vagy halmozottan hátrányos helyzetű családok kerülhetnek be a kedvezményezettek közé, akiknél a gyerek(ek) fekvőhelye erősen problémás és/vagy nem megoldott. A támogatás azokban az esetekben valósulhat meg, ahol a fekvőhely törött, hiányos vagy alvásra alkalmatlan és/vagy az egy ágyban alvó gyermekek száma meghaladja az ideális számot. További feltétel, hogy a lakásban legyen elegendő hely az új ágy(ak)nak. A támogatandó gyerekek az Adománytaxi partnertelepüléseiről kerülnek majd ki.

A kampány bankszámlaszáma: 16200106-11607326, a weboldala pedig itt található:

Á-Lom / 1 gyerek, 1 ágy

Az Á-Lom / 1 gyerek, 1 ágy az Adománytaxi bútor projektje, amely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy minőségi alvóhellyel lássa el azokat a gyermekeket, akiknek anyagi helyzetük és lakhatási körülményeik nem tudják biztosítani a pihentető alváshoz szükséges feltételeket.

 

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp