Náci szimpatizánsnak nevezte Soros Györgyöt egy republikánus képviselőjelölt

Az amerikai kongresszusi választásokon induló Eric Early szerint Soros veszélyt jelent az amerikai nemzetre.

A magyar-zsidó származású Soros György szidása egy nálunk is nagyon jól ismert politikai termék, a most folyó amerikai választási kampányban is sokszor bevetik a republikánus jelöltek. Az egyik kaliforniai körzetben induló Eric Early ezúttal viszont szintet lépett a sorosozásban.

Soros György

Early a Twitteren írta ki legújabb meglátását, miszerint „a náci szimpatizáns” Soros veszélyt jelent az amerikai nemzetre. A zsidó Early ezt ellenfelének, a demokrata képviselő, szintén zsidó Adam Schiffnek üzente, válaszul arra, hogy Schiff korábban antiszemitának nevezett egy Early által terjesztett mémet, ami azt sugallta, hogy Schiff Soros György rokona. (Nem az.)

A sorosozásról beszámoló JTA szerint Early bejegyzésében arra a jobboldalon népszerű elméletre célozhatott, miszerint Soros György tizenévesen a náciknak segédkezve zsidókat fosztott ki Magyarországon az 1940-es években. Amit egy Soros által elmesélt történetből sikerült levezetni.

A történet úgy szól, hogy egyszer a magyar hatóságoknak dolgozó bürokrata, aki rejtegette a gyerek Sorost, magával vitte őt, amikor egy zsidó család vagyonát kellett felmérnie. Így lett a holokauszt-túlélő Soros Györgyből náci szimpatizáns.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp