Gal Gadot héber szlenget tanít egy videóban

Az izraeli színésznőről készült a Vanity Fair novemberi címlapsztorija, ebből az alkalomból szerepel a magazin szlenget oktató videós sorozatában.

Gal Gadot került a Vanity Fair novemberi számának címlapjára, a lap egy hosszú cikket is közöl az izraeli színésznőről. Ebben Gadot többek között beszél a Wonder Woman filmekről, a tanulás fontosságáról, párkapcsolatáról és a feminizmusról. A címlapsztori apropóján a színésznő a magazin szlenget oktató sorozatában is részt vett, a videóban Izraelben népszerű héber kifejezéseket magyaráz el angolul.

Az interjúhoz Gadot egy divatfotózáson is részt vett, amiről saját Twitter-oldalán közölt videót. A felvételek Izrael egyik népszerű tengerpartján készültek Tel-Aviv közelében.

A legújabb hírek a színésznővel kapcsolatban, hogy egy Kleopátráról készülő új film címszerepét kapta meg. A szereposztással kapcsolatban pedig egy kisebb botrány látszik kibontakozni, a közösségi médiában ugyanis többen annak a véleményüknek adnak hangot, hogy Gal Gadot nem elég sötét bőrű ahhoz, hogy eljátssza Egyiptom királynőjét. Kleopátra egyébként egy makedón görög uralkodódinasztia sarja volt, és a történészek nem igazán tudják, valójában hogyan nézhetett ki.

Gal Gadot nem az első színésznő, aki héber szlenget tanít a Vanity Fair sorozatában. Ugyanitt korábban Natalie Portman is megmutatta, hogy milyen jól ismeri a héber szlenget és a csúnyább szavak jelentésének magyarázatától sem riad vissza.

Natalie Portman héberül tanít káromkodni – Kibic Magazin

Az Izraelben született színésznő a Vanity Fair videosorozatának egyik részében héber szlenget és válogatott szidalmazásokat oktat. Portman nemcsak elmondja a szavak és kifejezések jelentését, de a biztonság kedvéért még el is magyarázza azokat. Natalie Portman a Vanity Fair magazin Titkos tehetségek színháza néven futó videósorozatában héber szlenget tanít, a mindenki által ismert lechaim kifejezés mellé azért egy-egy káromkodás is becsúszik.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp