Kiderült, miért került a Kurucinfo a balliberális lapok listájára

A megfejtést Boros Bánk Levente, a kormányközeli Médianéző Központ igazgatója szolgáltatta.

A Médianéző Központ friss elemzésében a balliberális lapok közé sorolta a szélsőjobboldali Kurucinfo portált. Az Azonnali pedig megkereste Boros Bánk Leventét, a központ igazgatóját, hogy mégis, miként jutottak erre az eredményre.

Boros Bánk Levente

Boros Bánk válaszából kiderült, hogy azért listázták az antiszemita lapot a balliberális sajtótermékek közé, mert nem kormánypárti, tehát ellenzéki. Mivel az igazgató szerint a kormánynak nincs jobboldali ellenzéke, így a nem kormányzati lapok automatikusan balliberális besorolást kapnak a központtól.

A Kurucinfo, ezek szerint balliberális szerzői tavaly egyébként a fentiek alapján szintén balliberális Mi Hazánk székházában tartottak némi zsidózással tarkított bemutatót, a párt balliberális alelnöke, Novák Előd részvételével:

Kiléptek a fényre a Kurucinfo újságírói és egy jót zsidóztak – Kibic Magazin

A Kuruc.info több mint tíz év után megtartotta első nyilvános sajtóklubját április 24-én a Mi Hazánkhoz szélsőjobboldali mozgalom budapesti székházában, ahol többek között arról is szó esett, hogy a homokos lobbi erősebb, mint a zsidó lobbi, de ez csak azért van, mert a homokosok között is sok a zsidó.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp