Az amerikai elnökválasztás előtt érkezik a Borat második része

Sacha Baron Cohen az antiszemita kazah riporter szerepében tér vissza a képernyőkre. Borat ezúttal az amerikai elnökválasztásra fókuszál.

Sacha Baron Cohen legutóbb a tőle megszokottól egy egészen más szerepben volt látható a híres izraeli kém, Eli Cohen szerepében A kém című sorozatban. Most azonban a brit komikus visszatért kultikussá vált a figurájához, a kazah nép nagy fehér gyermekéhez, aki ezúttal az amerikai elnökválasztás idejére tervez megőrjíteni mindenkit, aki találkozik vele.

Borat

A 2006-os film második részének angol címe – Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan – szerint Borat ezúttal talán Pence alelnököt próbálja meg korrumpálni. A bemutató dátuma pedig arról árulkodik, hogy a másfél héttel később esedékes amerikai elnökválasztás lehet a film egyik központi témája.

A Borat folytatását titokban forgatták több országban, köztük az Egyesült Államokban, a koronavírus-járvány miatt kis létszámú stábbal. A forgatásról egy videó is kiszivárgott, ebben az látható, hogy Borat éppen egy pick-up gépkocsit vezet Los Angelesben.

Az új Borat filmet az Amazon Prime fogja bemutatni, és várhatóan október 23-tól lesz elérhető a streaming szolgáltatón.

(Ynet)

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp