Rockefellerek és Rothschildok fejlesztették ki a koronavírust az összeesküvés-elméletekben hívő németek szerint

A Konrad Adenauer Alapítvány készített nemrég felmérést a Németországban a járvánnyal kapcsolatban terjedő összeesküvés-elméletekről. Zsidók, ufók és a többiek.

A Konrad Adenauer Alapítvány által készített felmérés szerint a németek harmada hisz valamely összeesküvés-elméletnek a járvány kapcsán, írja a Népszava. A megkérdezettek 11 százaléka például meg van győződve, 19 százalék pedig valószínűsíti hogy a vírus „egyes hatalmak” titkos ármánykodásának eredménye.

Túl hülye vagy ahhoz, hogy megértsd, miért történnek rossz dolgok veled? Hibáztass minket!

Természetesen ilyenkor az „egyes hatalmak” közül a zsidók sem maradhatnak ki. Így nem meglepő, hogy a megkérdezettek 11 százaléka úgy gondolja, olyan tehetős személyek vagy családok fejlesztették ki a koronavírust, mint a Rockefellerek, vagy a éppen Rothschild-család tagjai. De egy százalék szerint egyszerűen csak „a zsidók” állnak a járvány mögött.

A megkérdezettek 13 százaléka járvány hátterében gazdasági vállalkozásokat, bankokat, a pénzvilág fontos szereplőit vélte felfedezni. 12 százalék viszont titkosszolgálatokat vádol a vírus létrehozásával, így az amerikai CIA-t, az izraeli Moszadot, vagy a Moszkvában már rég FSZB-re átnevezett KGB-t. Olyanok is akadtak, akik szerint csakis az ufók terjeszthették el a vírust a világban.

A tanulmányból kiderült még, hogy az összeesküvés-elméletekben hívő németek között nagy arányban találhatók meg a a jobboldali radikális Alternatíva Németországért (AfD) párt szavazói. Az összeesküvés-elméletek leglelkesebb hirdetői nem olvasnak napilapot, nem nézik vagy hallgatják a hírműsorokat.

A tanulmány összegzésében megállapítja, hogy a német társadalom egy része mindig is hajlamos volt hinni a felettébb meredek teóriákban, ám a járvány révén most jobban előtérbe került ez a réteg.

https://akibic.hu/2020/04/21/a-kozepkori-antiszemita-vervadak-elednek-ujja-a-koronavirus-jarvany-nyoman/

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp