Dubaj rendőrfőnök-helyettese a pokolba küldte a Hamaszt

Mahmud Abbasz palesztin elnöknek pedig azt üzente, ha méltó vezető lenne, megoldotta volna a palesztin problémát, vagy lemondott volna.

Dhahi Khalfan Tamim altábornaggyal, Dubaj rendőrfőkapitány-helyettesével 2020. szeptember 1-jén interjút készített a kuvaiti Diwan Al-Mullah Online TV.

Az interjúban Tamim elmondta, hogy Törökországgal és Iránnal ellentétben Izrael soha nem fenyegette az Öböl menti államokat, továbbá az Egyesült Arab Emírségek és Izrael közötti megállapodás elsősorban az Öböl-térség biztonságát és stabilitását szolgálja, írj az ujkelet.live.

„Segítséget kérünk bárkitől, aki segíthet a biztonság és stabilitás elérésében a régióban. Izrael soha nem fenyegetett minket, Erdogan török elnök megtette. Irán jelenleg is fenyeget minket” – mondta Tamim a Middle East Media Research Institute (MEMRI) fordítása szerint.

Dhahi Khalfan Tamim

„Tehát senki sem mondhatja, hogy az ilyen megállapodások nem szolgálják a régió stabilitását. Az első dolog, amit a megállapodás tesz, hogy elsősorban az Öböl-térség biztonságát és stabilitását szolgálja”.

Tamim szerint a Palesztin Hatóság elnöke, Mahmúd Abbász képtelen döntést hozni a palesztin ügy megoldása érdekében, és ha „méltó vezető” lenne, akkor már megoldotta volna a palesztin problémát vagy lemondott volna.

„Elképzelhető, hogy az államfők döntése arról, hogy aláírnak-e vagy sem egy megállapodást egy adott országgal, Mahmúd Abbász jóváhagyásától függne? Elképzelhető, hogy egy elnök vagy egy miniszterelnök a döntéseit Mahmúd Abbászhoz kösse? Abbász maga sem képes döntést hozni a palesztin ügy megoldása érdekében, sem pedig tárgyalni arról, hogy előre vagy hátra lépjen-e. Ha Abbász méltó vezető lenne, megoldotta volna a palesztin problémát, vagy lemondott volna. Én mondom neked. Történelmi felelőssége volt elérni azt, amit egy bizonyos időszak alatt el kellett volna érni, vagy lemondani az elnöki posztjáról”.

Tamim a Gázai övezetet uraló Hamász terrorszervezet politikai szárnyának vezetőjé pedig a pokolba küldte, amiért ellenségesen viszonyul Szaúd-Arábiához és Iránnal barátkozik. “Kinek képzeled magad? Menj Iránba, és hagyd, hogy segítsenek. Menj a pokolba!” – mondta

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp