Újabb zsidózó történész kapott állami kitüntetést

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Takaró Mihály után Raffay Ernő történészt találta érdemesnek a kormány az elismerésre. Raffay korábban arról értekezett, hogy a magyarországi zsidók ugyanolyanok, mint a muszlim migránsok.

Augusztus 20-i alkalmából a Magyar Érdemrend tisztikeresztjét kapta meg a 71 éves Raffay Ernő történész a Magyarságkutató Intézet munkatársa, a Trianon Kutató Intézet Közhasznú Alapítvány egyik alapítója, az Antall-kormány honvédelmi államtitkára.

Raffay Ernő történész átveszi a Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetést Kásler Miklóstól, az emberi erőforrások miniszterétől és Rétvári Bencétől, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkárától a Pesti Vigadóban 2020. augusztus 18-án (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A 444 hívta fel a figyelmet arra, hogy Raffay munkásságában a zsidózás is meglehetősen központi szerepet játszik. A történész ugynais nagy szertettel tart előadást arról, hogy a zsidók ugyanolyan migránsként jelentek meg Magyarországon, mint most az iszlám migránsok. Utóbbiakat pedig azért sem szabad beengedni, mert vannak tapasztalataink arról, hogy mi történt, amikor bejöttek a zsidók.

Ezek a tapasztalatok pedig a következők:

„bejött egy migráns csapat, fölszaporodott, és kitúrt bennünket a pozíciókból a tudományban, a iskolában, az akadémiában, az egyetemen, a bankvilágban, a földbirtokban, a szakmákban, íme a tanulság emberek”.

Tavaly Takaró Mihály irodalomtörténész és Döbrentei Kornél író kapott állami kitüntetést, ami ellen a Mazsihisz is tiltakozását fejezte ki.

Mazsihisz: Egy nemzeti ünnepen elég lenne egy antiszemita irodalmárt kitüntetni – Kibic Magazin

Március 15. alkalmából a kormány kitüntetett két olyan irodalmárt is, akik korábban többször tettek antiszemita és rasszista kijelentéseket. A Mazsihisz közleményben reagált a történtekre. „Döbrentei Kornél írói munkásságának antiszemita vonatkozásaiból bő válogatást kínál az internet.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp