Újabb zsidózó történész kapott állami kitüntetést

Takaró Mihály után Raffay Ernő történészt találta érdemesnek a kormány az elismerésre. Raffay korábban arról értekezett, hogy a magyarországi zsidók ugyanolyanok, mint a muszlim migránsok.

Augusztus 20-i alkalmából a Magyar Érdemrend tisztikeresztjét kapta meg a 71 éves Raffay Ernő történész a Magyarságkutató Intézet munkatársa, a Trianon Kutató Intézet Közhasznú Alapítvány egyik alapítója, az Antall-kormány honvédelmi államtitkára.

Raffay Ernő történész átveszi a Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetést Kásler Miklóstól, az emberi erőforrások miniszterétől és Rétvári Bencétől, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkárától a Pesti Vigadóban 2020. augusztus 18-án (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A 444 hívta fel a figyelmet arra, hogy Raffay munkásságában a zsidózás is meglehetősen központi szerepet játszik. A történész ugynais nagy szertettel tart előadást arról, hogy a zsidók ugyanolyan migránsként jelentek meg Magyarországon, mint most az iszlám migránsok. Utóbbiakat pedig azért sem szabad beengedni, mert vannak tapasztalataink arról, hogy mi történt, amikor bejöttek a zsidók.

Ezek a tapasztalatok pedig a következők:

„bejött egy migráns csapat, fölszaporodott, és kitúrt bennünket a pozíciókból a tudományban, a iskolában, az akadémiában, az egyetemen, a bankvilágban, a földbirtokban, a szakmákban, íme a tanulság emberek”.

Tavaly Takaró Mihály irodalomtörténész és Döbrentei Kornél író kapott állami kitüntetést, ami ellen a Mazsihisz is tiltakozását fejezte ki.

Mazsihisz: Egy nemzeti ünnepen elég lenne egy antiszemita irodalmárt kitüntetni – Kibic Magazin

Március 15. alkalmából a kormány kitüntetett két olyan irodalmárt is, akik korábban többször tettek antiszemita és rasszista kijelentéseket. A Mazsihisz közleményben reagált a történtekre. „Döbrentei Kornél írói munkásságának antiszemita vonatkozásaiból bő válogatást kínál az internet.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp