Rendőrök vittek el egy zsidózó nőt Újlipótvárosban

Hitlert éltette és egy kávézó vendégeit zsidózva inzultálta egy nő a Pozsonyi úton. Garázdaság miatt indult vele szemben eljárás.

A Briós kávézó vendégei kedd délután arra lettek figyelmesek, hogy egy 40-50 év körüli nő a teraszon ülők között sétálgatva szitkozódni és zsidózni kezd, számolt be az esetről a 444. A nő hangosan többeket leparasztozott és lezsidózott, a kettő között pedig Hitlert éltette, írja a lap. Bár látszólag a führer tevékenységével sem lehetett teljesen megbékülve, ugyanis azt fejtegette, hogy „Hitler fél munkát végzett”.

A Briós kávézó terasza a Pozsonyi úton (Fotó: Briós/Facebook)

A felszolgálók megpróbálták megkérni, hogy fejezze be a vendéhek inzultálását, de a nő őket is lezsidózta. A szemtanúk beszámolója szerint ez nagyjából 20-30 percig tartott, ekkora már többen megelégelhették a nem éppen szórakoztató eseményt, és kihívták a rendőrséget.

A nő a rendőröket is szidalmazta, majd távozni próbált, amikor igazoltatni próbálták. Mivel nem volt hajlandó megmutatni a papírjait, a rendőrök megbilincselték és előállították a kerületi rendőrkapitányságon. A rendőrség közlése szerint garázdaság szabálysértése miatt indítottak eljárást vele szemben.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp