Horogkeresztes zászlóval az arcán ment vásárolni egy amerikai pár

A Trump-párti házaspár azzal magyarázta a nem mindennapi maszkot, hogy aki a demokraták elnökjelöltjére szavaz, az a náci Németországban fog élni.

A Minnesota állambeli Marshall városban található Walmart szupermarketben egy pár valamiért jó ötletnek gondolta, hogy maszk helyett horogkeresztes zászlóval takarja el az arcát. Az esetről az egyik vásárló videófelvételt készített.

A pénztárnál többen szóváltásba keveredtek a náci zászlós párral, amely férfitagja Donald Trump amerikai elnököt támogató pólót viselt. A 444 cikke szerint az egyikük például azt magyarázta, hogy amerikaiként egyszerűen nem viselhet ilyen maszkot, és hogy Amerika ez ellen egyszer szó szerint háborúba ment.

A pár női tagja válaszul azt fejtegette, azért hordanak maszk helyett horogkeresztes zászlót, mert szerintük ezzel megmutatják, hogy aki Joe Bidenre, a demokraták elnökjelöltjére szavaz, az a náci Németországban fog élni.

A magyarázat azonban nem lehetett túl meggyőző, ugyanis kihívták a rendőrséget, akik kikérdezés után azzal engedték el a házaspárt, hogy ha visszatérnek a Walmartba, letartóztatják őket.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp