Horogkeresztes zászlóval az arcán ment vásárolni egy amerikai pár

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

A Trump-párti házaspár azzal magyarázta a nem mindennapi maszkot, hogy aki a demokraták elnökjelöltjére szavaz, az a náci Németországban fog élni.

A Minnesota állambeli Marshall városban található Walmart szupermarketben egy pár valamiért jó ötletnek gondolta, hogy maszk helyett horogkeresztes zászlóval takarja el az arcát. Az esetről az egyik vásárló videófelvételt készített.

Edit, since this is going much further than I thought it would (and the trolls and haters are starting to roll in): I was born and raised in Germany, and I grew up hearing about my great-grandmother who fought in the underground against the first wave of Nazis in the 1930s and 40s. Let me make this abundantly clear once and for all – THE SWASTIKA IS A HATE SYMBOL AND YOU DO NOT FLY THE FLAG, YOU DO NOT WEAR THE SYMBOL ANYWHERE ON YOUR BODY, YOU DO NOT USE OR DEFEND THIS SYMBOL, EVER. END OF STORY.

Közzétette: Raphaela Mueller – 2020. július 25., szombat

A pénztárnál többen szóváltásba keveredtek a náci zászlós párral, amely férfitagja Donald Trump amerikai elnököt támogató pólót viselt. A 444 cikke szerint az egyikük például azt magyarázta, hogy amerikaiként egyszerűen nem viselhet ilyen maszkot, és hogy Amerika ez ellen egyszer szó szerint háborúba ment.

A pár női tagja válaszul azt fejtegette, azért hordanak maszk helyett horogkeresztes zászlót, mert szerintük ezzel megmutatják, hogy aki Joe Bidenre, a demokraták elnökjelöltjére szavaz, az a náci Németországban fog élni.

A magyarázat azonban nem lehetett túl meggyőző, ugyanis kihívták a rendőrséget, akik kikérdezés után azzal engedték el a házaspárt, hogy ha visszatérnek a Walmartba, letartóztatják őket.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp